Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Quasar Atlas Blue Heather

Osprey

DKK 898,-
På lager
  • Beskrivelse

    Rigtig god hverdagsrygsæk


    Quasar Atlas Blue Heather er en topmoderne rygsæk fra det anerkendte mærke Osprey, der er designet til at imødekomme behovene hos moderne eventyrlystne rejsende og pendlere. Denne rygsæk kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed for at opfylde forskellige krav i dagligdagen.

    Quasar Atlas Blue Heather er udstyret med et rummeligt hovedrum, hvori der let kan opbevare bøger, dokumenter, tøj og andre nødvendigheder. Derudover har den en specielt polstret lomme, der sikrer din bærbare computer (op til 15 tommer) hvilket gør den ideel at bruge til arbejde eller studier.

    Rygsækken har flere mindre lommer og lynlåsrum, der giver mulighed for nem organisering og hurtig adgang til mindre genstande som nøgler, mobiltelefon, penne og personlige ejendele. Desuden har den en frontlomme med lynlås og en nøgleclips.

    Quasar Atlas Blue Heather har et behageligt rygsystem med justerbare skulderstropper, der sikrer optimal støtte og komfort, selv under længere brugsperioder. Den er også udstyret med en brystrem, der forbedrer stabiliteten og hjælper med at fordele vægten.

    Med sit moderne design og slidstærke materiale (BlueSign) er Quasar Atlas Blue Heather det perfekte valg til daglig brug, pendling og lette udendørs eventyr. Osprey er kendt for at levere kvalitetsrygsække, og denne model skuffer ikke med hensyn til alsidighed og pålidelighed.

    Se mange flere små rygsække her.



  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter