Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

M Hurricane XLT 2 Black

Teva Sandaler

DKK 699,-
På lager
  • Beskrivelse

    Tevas M Hurricane XLT 2


    Oplev det nyeste skud på stammen af Tevas Hurricane-serie med de nye Hurricane XLT 2 til mænd. Den nye generation er en opgraderet udgave af den ellers ikoniske Teva Hurricane-serie, med forbedret komfort og ydeevne designet til både eventyr og afslapning. Sandalerne er konstrueret med en blødere hælstrop end tidligere og en ny sål, der tilbyder forbedret stabilitet og fremragende greb på alle former for terræn. Disse sandaler er ideelle til at have med på vandreturen, hvor du kan lade fødderne ånde efter en lang dag på stierne eller være forberedt på at krydse vandløb.

    Sål: Durabrasion Rubber™ ydersålen sikrer dig et stabilt greb, mens EVA-mellemsålen og den ekstra stødabsorberende hælpude giver komfort hele dagen.

    Justerbar: Sandalen er udstyret med justerbare remme ved hælen, over vristen og omkring forfoden, som sikrer en perfekt pasform til både brede og smalle fødder.

    Life Natural: Behandlet med Life Natural, en peppermynte-baseret anti-lugt behandling, vil du opleve at dine fødder forbliver friske og behagelige, selv efter lange dage i varmen.

    Bæredygtig: Fri for animalske materialer, og lavet med genanvendt REPREVE ® plastik og polyester lever de bestemt op til diverse bæredygtighedskriterier.

    Vægt: Med en vægt på 290 gram pr. sko (str. 38), er de lette og behagelige at have på hele dagen lang.

    Tevas Hurricane XLT 2 sandal er næsten et must til sommerferien. Med den forbedrede komfort, lette vægt og antibakterielle behandling er de bestemt en fornuftig følgessvend til sommeren!

    Se hele udvalget af Tevas sandaler her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter