Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Accentor 3 Mid WP Pecan

Merrell

DKK 1.300,-
På lager
  • Beskrivelse

    Merrells Accentor 3 Mid WP Vandrestøvle


    Merrells Accentor 3 Mid WP er den perfekte vandrestøvle til dem, der søger komfort og støtte. Støvlen er designet til at give dig støtte hele dagen, uanset om du vandrer på skovstierne eller på mere udfordrende terræn.

    Med Merrells egenudviklede vandtætte membran, der holder vand ude, samtidig med at den lader fugt slippe ud, kan du være sikker på tørre fødder. Overdelen i vandtæt ruskindslæder og mesh sørger for både holdbarhed og ventilation, så dine fødder kan ånde frit, samtidig med den beskytter på vand.

    Merrell har haft store fokus på bæredygtighed i Accentor 3-modellen. Snørebåndene og stropperne er 100% genanvendte, det åndbare mesh-for er lavet af genanvendt materiale, og støvlens indersål er ligeledes lavet af 50% genanvendt EVA-skum, hvilket sikrer en masse skøn bæredygtitghed uden at gå på kompromis med komforten.

    Støvlens beskyttende gummitåkappe og bælgtunge holder snavs og småsten ude, mens den formstøbte nylonbue sikrer stabilitet i ujævnt terræn. Merrells Air Cushion i hælen absorberer alle vandreturens stød og giver ekstra stabilitet, så du sikkert og komfortabelt kan trave videre.

    Den lette EVA-mellemsål og den slidstærke Merrell Sticky Rubber-ydersål med det 4,2 mm dybe sålmønster giver et solidt greb, uanset hvor turen går hen. Hvad end det er glatte klipper eller mudrede stier, vil Accentor 3 Mid helt sikkert give dig den nødvendige trækkraft.

    Tag på eventyr med Merrell Accentor 3 Mid WP og oplev, hvordan komfort og holdbarhed møder bæredygtighed i en stilfuld og funktionel vandrestøvle, der er klar til enhver udfordring!

    Find alle vores herrestøvler lige her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter