Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Caribou WP M Black/Dark Stone Vinterstøvler

Sorel

DKK 1.599,-
På lager
  • Beskrivelse

    Sorels Caribou Vinterstøvle


    Sorels Caribou er den ultimative vinterstøvle til mænd, som har brug for en pålidelig makker til det hårde vintervejr med masser af sne og frostgrader. En super robust støvle, som er ideel til alt fra snerydning til skiferien – generelt bare perfekt til koldt og snefyldt vejr. Den er både vandtæt og meget varm, så dine fødder holdes komfortable, selv når temperaturerne falder til langt under frysepunktet.

    Støvlens vandafvisende nubuck-overdel og sømforseglede vandtætte konstruktion sikrer, at dine fødder forbliver tørre, selv når du bevæger dig gennem dyb sne og sjap. Det slidstærke ydre kombineret med slidstærkt nylon gør Caribou til et robust valg, som kan modstå vinterens barskeste vejrforhold. Inde i støvlen sørger en udtagelig og vaskbar 9 mm filtindersok med Sherpa-fleece for ekstra varme.

    Den syntetiske isolering og det 2,5 mm tykke bonded filt frostprop (et lag af tæt sammenpresset filtmateriale, der forbedrer isoleringen) i mellemsålen holder kulden ude, så dine fødder forbliver varme, selv i ekstremt koldt vejr. Den håndlavede, vandtætte vulkaniserede gummisål med Sorels Aero-Trac™ ydersål giver også et fremragende greb i sneen og forhindrer, at is og mudder klæber til sålen, hvilket sikrer stabilitet.

    Sorels Caribou er bygget til at klare vinterens udfordringer og er derfor et fremragende valg for dem, der tilbringer tid udendørs i koldere klimaer med masser af sne.

    Det anbefales at vælge en størrelse mindre, hvis du ikke planlægger at bruge meget tykke sokker, da støvlen kan føles lidt stor.

    Find alle vores herre vinterstøvler her!


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter