Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

M Shibui Down Jacket Grey green

Tenson - Svensk outdoorbrand - outdoortøj

DKK 1.500,-
På lager
  • Beskrivelse

    Tensons Shibui Dunjakke


    Tensons Shibui dunjakke er den perfekte ledsager til udendørs aktiviteter året rundt, takket være dens letvægtsdesign og praktiske funktioner. Jakken er fyldt med andedun og fjer (90/10), hvilket giver en imponerende 650 fill power, som sikrer varme og komfort i både køligt og koldt vejr. Den kan bruges som en yderjakke på milde dage eller som et ekstra isolerende lag under en skaljakke, hvilket gør den yderst alsidig - du kan finde alle vores passende skaljakker her.

    Shibui dunjakken er både vind- og vandafvisende, og behandlet med et PFC-frit, vandafvisende finish, så du forbliver beskyttet mod elementerne, samtidig med at du tager hensyn til miljøet. Polyamiden i jakken er desuden fremstillet 100% genanvendt, og dunene er også RDS-certificeret, hvilket vil sige at de både ansvarligt fremskaffet og fuldt sporbar.

    Designet er inspireret af det japanske koncept "shibui," der betyder "underspillet æstetik", men som også har med fine. Jakken har limede kanaler, der holder dunen på plads, hvilket giver et moderne og stilrent look. Andre praktiske funktioner inkluderer en fast hætte, artikulerede ærmer for øget bevægelsesfrihed, justerbar kant og to lynlåslommer foran til opbevaring af småting. Elastiske manchetter og en foldet hagebeskytter sikrer desuden ekstra komfort.

    Med Shibui dunjakken får du en kombination af stil, funktionalitet og ansvarlig produktion, perfekt til det moderne friluftsmenneske.

    Find alle vores herrejakker her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter