Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Smekker Pant Lotus Uldunderbukser

Kari Traa

DKK 749,-
På lager
  • Beskrivelse

    Kari Traas Smekker Pant


    Kari Traa Smekker Pant er en nyhed til sæsonen og den perfekte makker til Smekker Long Sleeve. Uldunderbuksen er fremstillet til kvinder i 100% merinould, og har en skøn komfort!

    Smekker Pant er designet til at sidde tæt mod huden, hvilket gør dem ideelle som det inderste lag i vinterbeklædningen. Med deres slim fit og almindelige talje giver de en komfortabel pasform, der følger kroppens naturlige bevægelser. Merinouldens naturlige egenskaber sikrer, at du forbliver varm og tør, selv når du sveder under aktiviteter som skiløb, vandreture eller løb. Uldens evne til at absorbere fugt og transportere den væk fra kroppen forhindrer kulde og nedkøling, mens materialets isolereningsegenskaber holder dig varm, selv når det er svedigt eller bare vådt. Derudover er merinould naturligt mere lugtresistent end andre tekstiler, så du kan bruge leggingsene i flere dage uden bekymring for dårlig lugt.

    Det bløde materiale føles behageligt mod huden, og de flade sømme reducerer risikoen for irritation, så du kan fokusere på din aktivitet uden ubehag. Fremstillet af IWTO-certificeret, sporbar og non-mulesing merinould, er Smekker Pant desuden et bæredygtigt og etisk valg.

    Med en fiberfinhed på 18,5 micron og en vægt på 190 g/m² er disse leggings både lette og varme, hvilket gør dem ideelle til kolde dage i naturen eller som ekstra varme i hverdagen. Oplev en uovertruffen kombination af funktionalitet, stil og komfort med Kari Traas Smekker Pant – din nye favorit til vinterens eventyr.

    Find den matchende overdel her!

    Og her finder du hele udvalget af skiundertøj!
  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter