Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Kyte Parka Sandy Vinterjakke

Kari Traa

DKK 2.200,-
På lager
  • Beskrivelse

    Kari Traas Kyte Parka Sandy


    Kyte Parka jakken fra Kari Traa er en varm og feminin dunjakke designet med henblik på den skandinaviske vinters kulde. Jakken har et langt snit og en afslappet pasform, hvilket både er super praktisk til vinteren, og giver et urbant look. De quiltede paneler holder dunfyldet på plads, og den fastgjorte hætte og blød fløjlforing tilføjer både ekstra beskyttelse og komfort. Der er dejligt dybe sidelommer, som udover opbevaringsplads til telefonen eller nøglerne også fungerer som håndvarmere på de ekstra kolde dage.

    Kyte Parkaen er fremstillet af et dun-tæt materiale og fyldt med 60% ansvarligt fremskaffede andedun og 40% fjer, som sikrer fantastisk varme. Med en fyldkraft på 300-350 og en fyldvægt på 300 gram holder jakken dig behageligt varm i selv de koldeste vejrforhold uden at føles tung. Den dobbelte frontlynlås med 2-vejs lynlås giver dig også fleksibiliteten til at justere for varmen.

    Jakken har flere praktiske detaljer, såsom indvendige manchetter, en hætte med skygge for ekstra beskyttelse mod vind og vejr, samt et blødt fløjlfor i hætten for ekstra komfort. Den er også behandlet med PFC-frit, vandafvisende materiale for at holde dig tør. Med over 50% bluesign®-godkendte tekstiler er Kyte Parka også et ansvarligt og bæredygtigt valg!

    Uanset om du er på farten i byen eller ude på vintereventyr, vil Kari Traa Kyte Parka holde dig varm og beskyttet hele sæsonen - stilet, funktionel og det perfekte valg til vintermånederne!

    Find alle vores vinterjakker her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter