Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

CZone Frost Primaloft mitten Luffe

Hestra

DKK 450,-
På lager
  • Beskrivelse

    Hestras CZone Frost Primaloft luffe


    Hestras CZone Frost Primaloft luffen er en kort og praktisk skilhandske med et stilrent, urbant design, som er ideel til både skiløb, men også bare som en varm vinterhandske. Luffen er udstyret med en vandtæt og åndbar CZone-membran, der effektivt holder fugt ude, mens den samtidig tillader sved og overskydende varme at slippe ud. Dette sikrer, at dine hænder forbliver tørre og komfortable gennem hele dagen, uanset hvor udfordrende vejret måtte være.

    Ydersiden af luffen er fremstillet i det holdbare og vejrbestandige HESTRA Micron polyesterstof, der modstår både vind og vand, mens håndfladen er beklædt med en PU-belægning, der giver et solidt og pålideligt greb om skistave eller andet udstyr. Indvendigt sørger Primaloft Gold-isoleringen for at holde dine hænder varme ved at skabe en blød og dunlignende følelse, der både isolerer og transporterer fugt væk fra huden. Den indvendige fleeceforing bidrager desuden med ekstra varme og komfort, hvilket gør luffen særlig behagelig at have på, selv i længere perioder.

    For at sikre en optimal pasform omkring håndleddet, er luffen udstyret med en velcrolukning, som giver mulighed for nem justering og et tæt lukket fit, der effektivt holder kulden ude. Et refleksprint på logoet gør dig også mere synlig i mørke vintermåneder. Luffen er let at vedligeholde, da den kan maskinvaskes, og med muligheden for at fastgøre Hestra’s håndledsremme (handcuffs), undgår du, at de tabes på farten.

    Hestra CZone Frost Primaloft luffen er perfekt for dig, der søger en kombination af varme, komfort og funktionalitet i kolde vintermåneder. Den tilbyder fremragende isolering uden at gå på kompromis med mobiliteten, og dens slidstyrke gør den til et pålideligt valg, uanset om du bruger den til skiløb eller til hverdagens vintereventyr.

    Du kan se hele udvalget af skihandsker her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter