Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Gauntlet Sr. - 3 finger Handske Black

Hestra

DKK 550,-
På lager
  • Beskrivelse

    Hestras Gauntlet Sr. – 3-Finger


    Hestras Gauntlet Sr. 3-finger handsken er en ideel løsning til dig, der søger en balance mellem varme og fingerfærdighed på skiferiens kolde dage, hvad enten du står på ski eller snowboard. Handsken kombinerer fordelene ved en luffe med en vis grad af bevægelighed, da designet adskiller tommelfingeren og pegefingeren fra de øvrige tre fingre. Det giver ekstra varme til de fleste fingre, men samtidig mulighed for bedre greb og håndtering af skistave eller andet udstyr, sammenlignet med en traditionel luffe. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker lidt mere bevægelighed end i en luffe, men samtidig mere varme end i en almindelig 5-finger handske.

    Gauntlet Sr. 3-finger handsken er fremstillet med en slidstærk polyamidryg, der beskytter mod vind og fugt, mens håndfladen er lavet af syntetisk PU-Grip-materiale, der giver et solidt greb om skistave og snowboardudstyr. Handskens aftagelige fleecefor, som nemt kan vaskes og tørres, sørger for ekstra komfort mod huden, og den syntetiske Fiberfill-isolering holder dine hænder varme, mens den effektivt transporterer fugt væk.

    En vigtig detalje ved denne handske er Wolf Paw-designen ved fingerspidserne, som eliminerer syningerne på de mest udsatte områder, hvilket gør handsken mere holdbar. Den høje manchet med snørejustering og håndledsjusteringen med en nem plastiklås sikrer, at sne og kulde holdes ude. Handsken kan også kombineres med forskellige liners og er desuden maskinvaskbar, hvilket gør den yderst praktisk til langvarig brug i vinterelementerne.

    Hvorfor vælge en 3-finger handske? Forskellen mellem en 3-finger handske og en 5-finger handske ligger primært i balancen mellem varme og mobilitet. En 5-finger handske giver mere fingerfærdighed og bevægelighed, da hver finger har sit eget rum, hvilket kan være nyttigt, hvis du har brug for fuld kontrol over små opgaver som at justere dine bindinger. En 3-finger handske, på den anden side, tilbyder bedre varme, da fingrene er mere isolerede sammen, især når det er ekstra koldt, mens den stadig bevarer mere fingerbevægelighed end en fuld luffe.

    Hestras Gauntlet Sr. 3-finger handsken giver en fremragende kombination af varme, holdbarhed og fleksibilitet, hvilket gør den perfekt til skiløbere og snowboardere, der har brug for både beskyttelse og funktionalitet på bjerget.

    Her kan du se alle vores skihandsker!


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter