Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Gauntlet Sr. - 5 finger Black

Hestra

DKK 550,-
På lager
  • Beskrivelse

    Hestras Gauntlet Sr. 5-Finger


    Hestras Gauntlet Sr. 5-finger handsken er et fremragende valg til skiferien, hvad end det er på ski eller snowboard. Den lange handske er designet til at beskytte dine hænder mod kulde og sne, samtidig med at den leverer komfort og fleksibilitet til de sneklædte bjerge.

    En af de mest praktiske funktioner ved handsken er det aftagelige fleecefor, der ikke kun er blødt og behageligt mod huden, men også nemt at vaske og tørre, hvilket gør vedligeholdelsen nem og enkel. Det indre for er isoleret med syntetisk Fiberfill, som både holder hænderne varme og effektivt transporterer fugt væk fra huden, hvilket sikrer tørre og komfortable hænder under hele dagen lang. Ydermaterialet på handsken er lavet af slidstærkt polyamidstof, som er både vind- og vandafvisende. På håndfladen er der anvendt PU-Grip, som er en syntetisk overflade med et godt greb, så du kan holde fast i skistavene, justere snowboardet eller andre udfordringer.

    En særlig detalje ved handsken er dens Wolf Paw-design på fingerspidserne. Dette design fjerner sømme fra de områder, der udsættes for mest slid, hvilket forbedrer handskenes holdbarhed betydeligt og forlænger deres levetid selv efter intensiv brug. Håndleddets pasform kan justeres med velcro, og den høje manchet har en snorelukning, der hjælper med at holde sne og kulde ude. For yderligere komfort og funktionalitet kan handsken kombineres med andre liners, hvilket gør den endnu mere alsidig. Desuden kan handsken maskinvaskes, så den er nem at holde ren og frisk til næste tur.

    Du får også en fremragende balance mellem varme, holdbarhed og bevægelighed. Den er varm nok til langt de fleste vinterdage, robust nok til at modstå slid fra både ski og snowboard, og fleksibel nok til at sikre, at du stadig kan bevæge fingrene frit. Selvom handsken ikke er 100% vandtæt, er den alligevel vejrbestandig nok til at klare de fleste udfordringer på bjerget.

    Et alsidigt og pålideligt valg for alle, der søger en handske, som kan klare vinterens krav uden at gå på kompromis med komforten.

    Du kan finde hele udvalget af skihandsker her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter