Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Pulaski II Interchange Jacket 3 i 1 jakke

Columbia Sportswear

DKK 2.399,-
På lager
  • Beskrivelse

    Columbias Pulaski II Interchange


    Columbias Pulaski II Interchange er den ultimative 3-i-1 vinterjakke, der sikrer, at du er forberedt på enhver vejrsituation. Med sin alsidige konstruktion kan du bruge den vandtætte yderskal på milde, regnfulde dage, og den varme inderjakke i tørt, koldt vejr, eller kombinere de to lag for maksimal beskyttelse mod både kulde og fugt på de mest barske vinterdage!

    Jakken er udstyret med Columbias avancerede Omni-HEAT™-teknologi, der reflekterer din kropsvarme og holder dig varm selv i ekstreme temperaturer. Samtidig sikrer Omni-Tech™-membranen, at jakken er både vandtæt og åndbar, så du forbliver tør og komfortabel, uanset om du er ude på hele dagen i regn og kulde.

    Pulaski II Interchange kommer med en række praktiske funktioner, såsom en justerbar og hjelmkompatibel hætte, indvendige sikkerhedslommer og justerbare manchetter og kant, der giver en optimal pasform og beskyttelse mod vind og vejr. Jakken er fremstillet af bæredygtige materialer, herunder genanvendt polyesterisolering, og med det smarte zip-in INTERCHANGE SYSTEM er den klar til at håndtere alt fra let regn til kolde vinterstorme.

    Pulaski II er din pålidelige følgesvend gennem hele efteråret, vinteren og foråret – uanset hvilke udfordringer vejret byder på.

    Du finder hele udvalget af vinterjakke til damer her.


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter