Køb her - hent i butikKundeservice: 33213030 1-3 dages levering Fragt fra 39,- 30 dages returret100% danskejet familievirksomhed

Norgay Jacket M Dark Blue Lang Vinterjakke

Tenson - Svensk outdoorbrand - outdoortøj

DKK 2.200,-
På lager
  • Beskrivelse

    Tensons Norgay vinterjakke


    Hold varmen i vinterkulden med Tensons Norgay vinterjakke til mænd – en stilfuld og komfortabel pufferjakke, der er skabt til at modstå det omskiftelige danske vintervejr. Jakken er både vind- og vandafvisende med en vandtæthed på 5.000 mm og åndbarhed på 2.000 g/m²/h, så du kan holde dig tør og komfortabel hele vinteren. Den er udstyret med Tensons letvægts AirPush Insulate™-fyld, der giver fremragende varmeisolering uden at være for varm, hvilket gør den ideel til brug i både vinter, efterår og forår.

    Norgay jakken er designet med bredere kanaler for en moderne puffer-look og kommer med en praktisk tovejslynlås, der giver øget ventilation og bevægelsesfrihed. Lynlåsene i siderne gør det nemt at justere efter behov, og de vandafvisende lynlåse sikrer, at vand ikke trænger ind. De indvendige manchetter og den justerbare hætte beskytter mod vind og kulde, så du kan bevæge dig ubekymret ud i vintervejret.

    Jakken har to rummelige frontlommer med lynlås til nem opbevaring af dine ting, samt en ekstra inderlomme med lynlås til værdigenstande.

    Yderstoffet er lavet af 100% polyurethan, foret består af 100% polyester, og fyldet er fremstillet af 100% genanvendt polyester.

    Med Norgay jakken får du en alsidig vinterjakke, der kombinerer varme, komfort og funktionalitet i et tidløst design!

    Find alle vores herrevinterjakker lige her!


  • Gaveindpakning
    Vi pakker din gave ind i flot gavepapir og skriver også gerne et kort til gavemodtageren. Kortet kan vedlægges hvad enten du vil have pakken sendt til dig selv eller direkte til modtageren.

    Pakker der ønskes leveret direkte til gavemodtageren, er kun muligt når leveringsformen "hjemmelevering" vælges.

    I kommentarfeltet i tjek-ud kan skrives:
    1. Hvis flere varer skal pakkes i samme pakke
    2. Teksten du gerne vil have på et kort til gavemodtageren


    Denne service tilvælges i tjek-ud. Vi tager forbehold for store pakker ikke kan indpakkes.
  • Afhent selv i vores to butikker
    Du kan vælge at købe dine varer online og herefter afhente dem i vores butikker på Gl. Kongevej, Frederiksberg eller Lyngby Hovedgade 62, Kgs. Lyngby.

    Du kan afhente din bestilling, når du har fået besked fra os om, at dine varer er pakket og klar til afhentning. Vi sender en mail/SMS når pakken er klar til afhentning.

    Butikkerne har åbent hverdage 10-18 og lørdage 10-16.
  • Fragt & Levering
    Pakker til pakkeshop kun 39 kr (ski 200,-).
    Pakker med leveret til døren kun 49 kr (ski 200,-).

    Alle pakker leveres med PostNord - de har en succesrate på vores pakker på 98% - altså 98% af vores pakker leveres dagen efter afsendelse.

    Store forsendelser leveres til kantsten af fragtfirma.
    Priserne gælder alle forsendelser til Danmark.
    Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 dage efter din bestilling.

Relaterede produkter